ŞIRNAK / ULUDERE - Üçtepe Ortaokulu

Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı

GELECEĞİMİ KODLUYORUM (I'M CODİNG MY FUTURE) Logo ve Afiş Tasarımları

OKULUMUZ E-TWİNNİNG PROJELERİNE DEVAM EDİYOR...

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 83. yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı.

Okulumuzda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

Ekm

29 Ekim 1923'de Cumhuriyet'in ilanın anısına her sene 29 Ekimde kutladığımız Cumhuriyet Bayramı kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenledik.

Gösterilerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

2016-2017 Eğitim Öğretim yılını öğrencilerimize karnelerini dağıtarak tamamladık.

Haz

Okulumuz 1. sınıf öğrencilerinin okuma yazma öğrenimini tamamlamasını okuma bayramı yaparak kutladık.

May

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı yılın öğrencilerini ders başarısı, örnek davranış, okul yaşantısına uyum kriterlerine göre bütün öğretmenlerimizle beraber belirledik.

May

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı  son sınıf öğrencilerimizin mezuniyet balosunu öğrencilerimiz,öğretmenlerimiz ve misafirlerimizle beraber gerçekleştirdik.